Bahan atap, titik kawruh penting kanggo arsitek

China Stone Dilapisi Genteng Genteng wis liwat macem-macem owah-owahan saka kothak Keramik lan sheets logam kanggo panel kayu lan kothak semen.Peran kasebut ora mung kanggo nggayuh saluran banyu, nglindhungi bangunan rendah saka radiasi panas lan karusakan nyandhang, lsp.bahan atapmigunani kanggo nggawe akustik khusus.Lingkungan uga penting.

 

Saiki, ing ruang lingkup pilihan bahan atap, arsitek duwe ruang pilihan sing akeh, kalebu macem-macem ukuran lan bahan.Saben materi lan ukuran nduweni sifat lan ciri unik dhewe.

 

China Stone Coated Roofing Tiles

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kothak cocok kanggo macem-macem jinis atap sloping, padha duwe saluran banyu sing apik lan kinerja anti banyu.Biasane, padha dumadi saka bagean ndhuwur sing ngumpulake lan nuntun banyu udan ing lapisan uppermost lan sisih ngisor sing isine sambungan antarane pipo.Padha relatif inexpensive kanggo gawé lan digawe saka macem-macem bahan, kang padha biasane katon ing wilayah kurang Kapadhetan omah.

 

Terracotta: Wangun umum mlengkung, warata utawa loro-lorone, sing saben cocog karo anggota sing nyambungake sing beda.Terracotta digawe kanthi calcining campuran lempung ing suhu dhuwur.Sanajan ubin terracotta nduweni kapasitas bantalan sing kurang, iku tahan geni, awet, lan biaya pangopènan sing murah.

 

Kothak kaca: Kothak kaca digawe kanthi nutupi glaze ing kothak terakota.Liwat macem-macem warna lan lapisan ing lapisan glaze, radiasi cahya dibayangke utawa diserap.Lapisan glaze ndadekake materi iki luwih anti banyu lan tahan nyandhang.Kanggo alasan ing ndhuwur, materi iki bakal luwih larang.

 

Kothak semen: Dibandhingake karo ubin keramik, materi iki nduweni sifat mekanik sing luwih apik, bobote luwih apik lan panyerepan banyu sing luwih murah.Amarga kinerja anti-kabut lan tahan angin sing apik, cocog kanggo wilayah iklim sing suhu rendah.

 

Kothak kaca: Bisa didaur ulang lan tahan suwe, biasane diselehake ing dhasar nilon ireng.Dasar nyerep lan ngirimake panas menyang gendheng kanggo mbentuk sirkulasi udara, nyuda biaya panas lan energi.

 

Talang Atap Pvc China: padha entheng lan tahan karat.Lumahingé kandhel lan alus lan ora nyerep banyu, saéngga gampang diresiki.Padha cocok kanggo desain sing beda lan ukuran sing beda.Sanajan ukuran sheet siji luwih gedhe tinimbang kothak tradisional, iki bakal nyepetake efisiensi paving.

 

PET (plastik) gendheng gendheng: digawe saka daur ulang botol plastik PET, padha entheng, ekonomi lan biodegradable.Cocog kanggo desain ukuran lan jinis sing beda-beda.

 

Kothak logam: bobot entheng lan gampang dipasang.Biasane, dheweke ora duwe sifat insulasi termal sing apik, sing nyebabake kenaikan suhu njero ruangan.Mulane, perlu kanggo nimbang masalah oksidasi lan karat miturut jinis lan kulit logam.

 

China Goethe Asphalt Shingles: umume kalebu laminasi aspal lan bahan sing nambah kinerja, kayata partikel keramik.Padha bisa ditemokake ing desain saka macem-macem kekandelan lan jinis.Urip layanan luwih cendhek tinimbang bahan liyane, nanging luwih irit.

 

Kothak gendheng solar: Sanajan biaya instalasi lan produksi dhuwur, energi solar bisa digunakake kanggo ngasilake listrik.Efektivitas sistem iki gumantung saka sudut menyang srengenge.

 

Sirap kayu: kudu dipasang kanthi akurat, sirap kayu awet lan njaga ciri akustik asli.Nanging, amarga cuaca, rentan kanggo korosi lan abrasi saka agen biologis.

 

Slate: watu datar, kanthi ukuran lan wujud sing beda-beda.Amarga umume digunakake ing gendheng sloped tajem kanggo mesthekake got, iku perlu kanggo mesthekake akurasi anchoring.

 

Forsetra Roof Tile Co., Ltd. didegaké ing 2017, fokus ingproduksi genteng logam dilapisi watu, sirap aspal lan talang udan PVC/ALUMINIUM.Kita uga gawé dhuwur-seng-isi saka truss baja kanggo omah-omahé struktur pigura baja entheng-bobot.Kanthi kabeh seri bahan bangunan sing cocog kanggo pambangunan omah iki, kita bakal menehi pelanggan layanan blanja siji-mandeg.

 

FORSETRA percaya yen mbangun omah sing kuwat lan apik kanggo pelanggan iku penting kaya mbangun reputasi produk kanthi kualitas apik kanggo kita.Mulane, kita sumber paling apik saben jinis bahan baku ing saindhenging China lan cumadhang kanggo mbayar rega sing luwih dhuwur lan manungsa waé kanggo mesthekake produk kita gawe marem requirement pelanggan kanggo kualitas.We Yahoo kanggo nyuplai arsitek, perusahaan construction, kabèh-bakul lan kang duwe omah karo gendheng gendheng unggul kang loro nyenengke kanggo mata lan dirancang kanggo tahan unsur.


Wektu kirim: Nov-13-2020