Ing tanggal 19-21 Juni 2019, Hangzhou Forsetra Roof Tile Co., Ltd. melu ing Minggu Perdagangan Internasional ing Ghana.

Ing tanggal 19-21 Juni 2019, Hangzhou Forsetra Roof Tile Co., Ltd. melu ing Minggu Perdagangan Internasional ing Ghana.Produk kita ditampa kanthi apik ing pameran kasebut lan dilaporake dening media lokal utama.Henry, manajer Departemen Luar Negeri kita, minangka wakil saka perusahaan pameran, nuduhake introduksi sing luwih rinci babagan ubin atap sing dilapisi watu saka bahan baku dhasar nganti produk kanthi kualitas apik, uga nuduhake sawetara proyek sing apik sing wis ditindakake.

Ghana, minangka pasar anyar ing Afrika kulon, pelanggan lan konsumen kurang opsi kanggo milih kanggo gendheng.Kothak atap sing dilapisi watu katon anyar ing mripate kabeh pengunjung, utamane kanggo importir bahan konstruksi lan kontraktor proyek.A nomer akeh pengunjung nuduhake kapentingan gedhe ing produk kita.

Kita nglipur atusan pengunjung ing Booth kita, uga-diterangake kabeh jinis pitakonan bab gendheng kita gendheng lan PVC udan talang kanggo bantuan kanggo ngerti kita lan ngerti produk kita luwih.Akeh pelanggan lan pangguna pungkasan ijol-ijolan kertu bisnis karo kita utawa ngumpulake conto, grafik warna lan brosur saka kita, malah luwih akeh, sawetara sing nyetor dhuwit kanggo nggawe pesenan.Pameran iki wis sukses lengkap lan ngasilake cukup apik.Kita yakin bakal nggawa bangunan anyar lan apik kanggo komunitas Ghana.

news


Wektu kirim: Apr-08-2020