Ing tanggal 19-21 Juni 2019, Hangzhou Forsetra Roof Tile Co, Ltd melu Minggu Perdagangan Internasional ing Ghana.

Ing tanggal 19-21 Juni 2019, Hangzhou Forsetra Roof Tile Co, Ltd melu Minggu Perdagangan Internasional ing Ghana. Produk kita ditampa kanthi apik ing pameran kasebut lan dilaporake dening media lokal utama. Henry, manajer Departemen Oversea, minangka wakil perusahaan pameran, nuduhake luwih lengkap babagan kothak atap watu ditutupi watu saka bahan mentah nganti produk kualitas apik sing wis rampung, uga nuduhake sawetara proyek sing apik sing wis ditindakake.

Ghana, minangka pasar anyar ing Afrika barat, para pelanggan lan konsumen kurang opsi sing dipilih kanggo atap. Jubin gendheng sing ditutupi watu muncul ing mripate kabeh pengunjung, utamane kanggo para pengimport bahan lan kontraktor proyek. Nomer akeh pengunjung nuduhake minat gedhe ing produk kita.

Kita nglipur atusan pengunjung ing pondokan kami, nerangake kabeh jinis pitakon babagan jubin bumbung lan saluran banyu udan PVC kanggo mbantu dheweke ngerteni lan ngerti produk kita luwih apik. Akeh pelanggan lan pangguna akhir sing ijol-ijolan kertu bisnis karo kita utawa conto sing diklumpukake, denah warna lan brosur saka kita, malah luwih, sawetara sing setor sawetara dhuwit kanggo nyelehake pesenan ing papan. Pameran iki wis nggayuh sukses lan ngasilake pamulangan sing apik. Kita pracaya kita bakal nggawa bangunan anyar lan apik kanggo komunitas Ghana.

news


Wektu kirim: Apr-08-2020