Hangzhou Forsetra Roof Tile Co., Ltd. melu ing Minggu Perdagangan Internasional ing Ghana

Ing tanggal 19-21 Juni 2019, Hangzhou Forsetra Roof Tile Co., Ltd. melu ing Minggu Perdagangan Internasional ing Ghana.Produk kita ditampa kanthi apik ing pameran kasebut lan dilaporake ing media lokal utama.A nomer akeh pengunjung nuduhake kapentingan gedhe ing produk kita lan dhawuh rembugan ing situs.Pameran iki wis sukses lengkap lan ngasilake cukup apik.


Wektu kirim: Jan-09-2020