Hangzhou Forsetra Roof Tile Co, Ltd melu Minggu Perdagangan Internasional ing Ghana

Ing tanggal 19-21 Juni 2019, Hangzhou Forsetra Roof Tile Co, Ltd melu Minggu Perdagangan Internasional ing Ghana. Produk kita ditampa kanthi apik ing pameran kasebut lan dilaporake ing media lokal utama. Nomer akeh pengunjung nuduhake minat banget kanggo produk lan dhawuh konsultasi ing situs. Pameran iki wis nggayuh sukses lan ngasilake pamulangan sing apik.


Wektu kirim: Jan-09-2020