China Expo 2020

Taun 2020 minangka taun sing angel kanggo umume negara lan kabeh wong, amarga COVID-19 nduwe pengaruh gedhe ing ekonomi global.Kita wis mbatalake / nundha sawetara EXPO ing sawetara negara sing beda-beda, sing cukup sayang yen ilang kesempatan kanggo nampilake produk ing saindenging jagad.

Iku ngandika yen Gusti Allah nutup lawang, kang tansah ninggalake siji jendhela mbukak kanggo sampeyan.Dampak virus kasebut wis saya apik, utamane saiki ing China.Saben industri nyoba njupuk lan mekar.Pakaryan konstruksi wis diwiwiti maneh ing macem-macem papan ing saindenging China, wong-wong wis mlaku-mlaku kanggo kegiatan sosial lan konduksi bisnis - kanthi seneng, Forsetra Roof Tile Co, Ltd minangka salah sawijining.

Kita wis sukses melu 3 EXPO bahan bangunan sing dianakake ing macem-macem kutha kaya Shanghai, Zhengzhou lan Chengdu ing 2020 nganti saiki.Kita wis nampa ewu pelanggan potensial sing pengin ngerti watu ditutupi gendheng kothak urgently lan sing nuduhake kapentingan gedhe ing produk kita, salah siji kanggo dodolan, proyèk, utawa malah omahé dhewe.Produk kita wis menang umpan balik positif lan review apik ing situs pameran.Kabeh asil positif iki wis menehi kita kapercayan gedhe lan nggawe percoyo kita mung produk kualitas dhuwur bisa menang pangenalan pasar lan dadi pondasi perusahaan.

Ambungmu iku KARYA URIP KITA—–Pancen, kuwi sing kita lakoni, lan sing paling apik!123


Wektu kirim: Aug-27-2020