2020. Pakaryan bakal diterusake tanggal 20 Februari

Sawise 40 dina liburan Pesta Musim Panas China sing dipimpin, dipimpin Covid-19, Forsetra bali maneh lan dibuka maneh kanggo produksi ing 20 k saka Febu kena pengaruh Kritik Coronavirus, para personel ora bisa dirampungake kanthi lengkap, lan kapasitas suplemen supisien, YET kanthi kepercayaan lan dhukungan saka para pelanggan, kita wis ngasilake lan dikirim luwih saka 200 000 potongan batu sing ditutupi jubin gendheng menyang negara liya sajrone setaun.

Kabeh wong ngandhakake yen ekonomi dadi ala banget ing saindenging jagad, utamane kanggo perdagangan luar negeri. Kita ngrasakake, nanging kita bisa uga kanthi becik amarga produk sing digawe saka high quality lan reputasi sing misuwur ing lapangan kasebut. Urip ora gampang nanging ora mandheg, kita kudu terus maju lan luwih becik.

Ayo ndedonga dina mbuwangake topeng lan ambegan udhara seger kanggo rauh. Jubin Bumbung Forsetra, nutupi omah lan nglindhungi saka Virus sajrone Covid-19 ----- Bumbung sampeyan dadi karya urip kita !!!


Wektu kirim: Apr-17-2020