2020. Karya bakal dilanjutake tanggal 20 Februari

Sawise 40 dina preian Festival Musim Semi Cina sing dawa, dipimpin dening Covid-19, Forsetra bali maneh lan mbukak maneh kanggo produksi tanggal 20thFebruari Dipengaruhi dening serangan Kritis Coronavirus, personel ora bisa digarap maneh kanthi lengkap, lan kapasitas pasokan pemasok ora cukup, nanging kanthi kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan, kita wis ngasilake lan ngirim luwih saka 200 000 potongan watu sing dilapisi. gendheng gendheng menyang negara liyane ing siji sasi.

Kabeh wong ujar manawa ekonomi dadi ala banget ing saindenging jagad, utamane kanggo perdagangan manca ekspor.Kita ngrasakake, nanging kita bisa ngatasi kanthi apik amarga produk kualitas sing diprodhuksi lan reputasi sing kondhang ing lapangan.Urip iku ora gampang nanging ora bakal mandheg, kita kudu terus maju lan dadi luwih apik.

Ayo kita ndedonga kanggo dina mbusak topeng lan ngisep hawa seger ing njaba supaya cepet teka.Genteng Forsetra, nutupi omahmu lan nglindhungi sampeyan saka Virus sajrone Covid-19-----Atapmu minangka karya urip kita !!!


Wektu kirim: Apr-17-2020