Kabar

  • Roofing materials, essential knowledge points for architects

    Bahan atap, titik kawruh penting kanggo arsitek

    China Stone Coated Roofing Tiles wis ngalami macem-macem owah-owahan saka kothak keramik lan lembaran logam kanggo panel kayu lan kothak semen.Peran kasebut ora mung kanggo nggayuh saluran banyu, nglindhungi bangunan rendah saka radiasi panas lan rusak, lan liya-liyane, bahan roofing migunani kanggo nggawe ...
    Waca liyane
  • China Expo 2020

    China Expo 2020

    Taun 2020 minangka taun sing angel kanggo umume negara lan kabeh wong, amarga COVID-19 nduwe pengaruh gedhe ing ekonomi global.Kita wis mbatalake / nundha sawetara EXPO ing sawetara negara sing beda-beda, sing cukup sayang yen ilang kesempatan kanggo nampilake produk ing saindenging jagad.Iku ngandika ...
    Waca liyane
  • 2020. Karya bakal dilanjutake tanggal 20 Februari

    Sawise 40 dina preian Festival Musim Semi Cina sing dawa, dipimpin dening Covid-19, Forsetra bali maneh lan mbukak maneh kanggo produksi tanggal 20 Februari. Dipengaruhi dening serangan Kritis Coronavirus, personel ora bisa digarap kanthi lengkap, lan pasokan pemasok ora cukup. ...
    Waca liyane
  • On June 19-21, 2019, Hangzhou Forsetra Roof Tile Co., Ltd. participated in the International Trade Week in Ghana.

    Ing tanggal 19-21 Juni 2019, Hangzhou Forsetra Roof Tile Co., Ltd. melu ing Minggu Perdagangan Internasional ing Ghana.

    Ing tanggal 19-21 Juni 2019, Hangzhou Forsetra Roof Tile Co., Ltd. melu ing Minggu Perdagangan Internasional ing Ghana.Produk kita ditampa kanthi apik ing pameran kasebut lan dilaporake dening media lokal utama.Henry, manajer Departemen Luar Negeri kita, minangka wakil saka perusahaan pameran, nuduhake ...
    Waca liyane
  • Hangzhou Forsetra Roof Tile Co., Ltd. participated in the International Trade Week in Ghana

    Hangzhou Forsetra Roof Tile Co., Ltd. melu ing Minggu Perdagangan Internasional ing Ghana

    Ing tanggal 19-21 Juni 2019, Hangzhou Forsetra Roof Tile Co., Ltd. melu ing Minggu Perdagangan Internasional ing Ghana.Produk kita ditampa kanthi apik ing pameran kasebut lan dilaporake ing media lokal utama.A nomer akeh pengunjung nuduhake kapentingan gedhe ing produk kita lan ord...
    Waca liyane