Teknik

PROYEK SHOW
Produk FORSETRA ora mung nyedhiyakake omah sampeyan kanthi tampilan sing apik sing digabungake menyang alam utawa komunitas kanthi sampurna, nanging uga kekuatan, daya tahan, lan umur dawa sing ora bisa ditandingi.Tahan kanggo geni, udan es, angin, beku lan lindhu.Iku tansah ONE-TIME-JOB kanggo nutupi gendheng kanggo urip karo FORSETRA gendheng.