Teknik

PROJEK TAMPILAN
Produk FORSETRA ora mung nyedhiyakake omah sing apik banget sing dicampur karo alam utawa komunitas sing sampurna, nanging uga ora ana kekuatan, daya tahan, lan umur dawa. Tahan kanggo geni, udan, angin, beku lan gempa. ING SAIKI SATU-TANGGAL-TANGGAL UNTUK KANGGO ROOF ING UNTUK LIFETIME DENGAN KANGGO ROOF FORSETRA.