Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Forsetra Roof Tile Co, Ltd ditetepake ing taun 2017, kanthi fokus ing pabrik kothak gendheng logam sing ditutupi watu, sirap aspal lan saluran banyu udan PVC / ALUMINUM. Kita uga ngasilake kontes baja baja dhuwur kanggo omah struktur pigura baja waja sing bobot. Kanthi kabeh seri saka bangunan bangunan sing relevan, kita mogok kanggo nawarake layanan sing mandeg-mandeg.

Kita duwe rong garis produksi canggih kanggo jubin watu ditutupi watu warna loro lan warna campuran, kanthi aksesoris lengkap, kayata topi rumput, tray lembah, tongkang lan lembar dll. profil jubin gendheng lan macem-macem warna kanggo para pelanggan sing dipilih, supaya bisa memenuhi kabeh syarat pelanggan. Kangge, kita uga nampa pangolahan bagean khusus kanggo para pelanggan sing pengin tampilan atap utawa produk sing beda kanggo produk.

Forsetra Roof Tile Co.Ltd ora mung fokus ing produksi jubin logam, nanging uga ngasilake produk sistem saluran banyu udan PVC / ALUMINUM, supaya bisa nyedhiyakake pengadaan mandeg siji-sijine. Shingle Asphalt minangka produk liyane sing kita ngasilake, kanggo nambah opsi liyane kanggo para pelanggan utamane saka negara-negara Asia Tenggara lan Amérika Kidul, ing endi shingles asfalt luwih populer digunakake.

FORSETRA percaya manawa mbangun omah sing kuwat lan apik kanggo pelanggan iku penting kanggo mbangun reputasi produk sing apik banget kanggo kita. Pramila, kita sumber paling apik kanggo saben jinis bahan mentah ing saindenging China lan gelem mbayar rega lan perhatian sing luwih dhuwur kanggo mesthekake produk kita bisa memenuhi syarat pelanggan. Kita target nyedhiyakake arkitek, perusahaan konstruksi, adol kabeh lan omah sing duwe kothak atap payon sing unggul banget.