Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Forsetra Genteng Co., Ltd.iki diadegaké ing 2017, fokus ing Pabrik watu ditutupi gendheng logam gendheng, shingles aspal lan PVC / ALUMINIUM talang udan.Kita uga gawé dhuwur-seng-isi saka truss baja kanggo omah-omahé struktur pigura baja entheng-bobot.Kanthi kabeh seri bahan bangunan sing cocog kanggo pambangunan omah iki, kita bakal menehi pelanggan layanan blanja siji-mandeg.

Kita duwe loro jalur produksi majeng kanggo watu ditutupi gendheng kothak loro werna siji lan werna campuran gedhe-gedhe, karo pesawat lengkap aksesoris, kayata tutup Pegunungan, tray lembah, tongkang lan flat sheet etc. Uga, kita duwe kabeh populer enem designs saka profil gendheng gendheng lan werna beda kanggo pelanggan kanggo milih, supaya ketemu kabeh syarat pelanggan.Kangge, kita uga nampa Processing bagean selaras kanggo sing pelanggan sing pengin tampilan unik saka gendheng utawa beda ukuran produk.

Forsetra Roof Tile Co.Ltd ora mung fokus ing produksi ubin logam, nanging uga mrodhuksi produk PVC / ALUMINIUM rain talang sistem, supaya nyedhiyani pelanggan karo siji-mandeg procurement.Sirap Aspal kita minangka produk liyane sing kita produksi, kanggo nambah siji pilihan liyane kanggo pelanggan utamane saka negara-negara Asia Tenggara lan Amerika Selatan, ing ngendi sirap aspal warna-warni luwih populer digunakake.

FORSETRA percaya yen mbangun omah sing kuwat lan apik kanggo pelanggan iku penting kaya mbangun reputasi produk kanthi kualitas apik kanggo kita.Mulane, kita sumber paling apik saben jinis bahan baku ing saindhenging China lan cumadhang kanggo mbayar rega sing luwih dhuwur lan manungsa waé kanggo mesthekake produk kita gawe marem requirement pelanggan kanggo kualitas.We Yahoo kanggo nyuplai arsitek, perusahaan construction, kabèh-bakul lan kang duwe omah karo gendheng gendheng unggul kang loro nyenengke kanggo mata lan dirancang kanggo tahan unsur.