• banner3-2-666
  • banner2
  • banner1

PRODUK FEATURED

FORSETRA percaya yen mbangun omah sing kuwat lan apik kanggo pelanggan iku penting kaya mbangun reputasi produk kanthi kualitas apik kanggo kita.

FORSETRA ROOF TILE CO., LTD.iki diadegaké ing 2017, fokus ing Pabrik watu ditutupi gendheng logam gendheng, shingles aspal lan PVC / ALUMINIUM talang udan.Kita uga gawé dhuwur-seng-isi saka truss baja kanggo omah-omahé struktur pigura baja entheng-bobot.Kanthi kabeh seri bahan bangunan sing cocog kanggo pambangunan omah iki, kita bakal menehi pelanggan layanan blanja siji-mandeg.

maca liyane

Kategori produk

We Yahoo kanggo nyuplai arsitek, perusahaan construction, kabèh-bakul lan kang duwe omah karo gendheng gendheng unggul kang loro nyenengke kanggo mata lan dirancang kanggo tahan unsur.

Teknik

"Pancen fokus kanggo ngrancang infrastruktur sing lestari lan kesempatan sing lestari maju," ujare Jacobs.
ndeleng kabeh