PRODUK CIRI

FORSETRA percaya manawa mbangun omah sing kuwat lan apik kanggo pelanggan iku penting kanggo mbangun reputasi produk sing apik banget kanggo kita.

FORSETRA ROOF TILE CO., LTD. ditetepake ing taun 2017, kanthi fokus ing pabrik kothak gendheng logam sing ditutupi watu, sirap aspal lan saluran banyu udan PVC / ALUMINUM. Kita uga ngasilake kontes baja baja dhuwur kanggo omah struktur pigura baja waja sing bobot. Kanthi kabeh seri saka bangunan bangunan sing relevan, kita mogok kanggo nawarake layanan sing mandeg-mandeg.

maca liyane

Kategori Produk

Kita target nyedhiyakake arkitek, perusahaan konstruksi, adol kabeh lan omah sing duwe kothak atap payon sing unggul banget.

Teknik

"Pancen fokus kanggo ngrancang infrastruktur sustainable lan kesempatan sustainable maju," ujare Jacobs.
ndeleng kabeh